zaterdag 21 oktober 2006

Phi-ton 3D matrassen en kussens


Anders dan alle andere. Geen pocketveren, geen latex, geen schuim, geen dons. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens zijn vervaardigd uit een zeer functioneel materiaal: 3D vezelvlechtwerk. Dit hoogst actuele textielmateriaal doet momenteel overal van zich spreken. Vooral waar het gaat om verhoogd comfort en uitmuntende microklimatische en hygiënische eigenschappen. Zoals in medische en sportartikelen, of zittingen van exclusieve auto's En met Phi-ton in eersteklas matrassen en hoofdkussens.
Het succes is geen geheim: in 3D textielmateriaal zijn de onder- en bovenlaag verbonden door miljoenen polyester vezels. Ze vangen het lichaam comfortabel op, in de juiste verhouding tussen stabiliteit en elasticiteit. En ze maken de Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens onovertroffen in lucht- en vochtdoorlatendheid en hygiëne.
Ontspannen slapen, waar anderen alleen van kunnen dromen. Het complete programma op basis van 3D vezelvlechtwerk: Phi-ton 3D-matrassen voor vaste of verstelbare bedden. De Phi-ton 3D-oplegmatras, die u op elke voorhanden zijnde matras legt of eenvoudig meeneemt op reis. En de Phi-ton 3D-hoofdkussens "Classic" of "Support" - beslis zelf welke kussenvorm voor u de juiste is.
Eigenschappen die u zult voelen
Drukverdeling tot in de puntjes. De druk van het lichaam wordt precies op die plaatsen waar hij op de Phi-ton 3D- matras inwerkt zacht opgenomen en verdeeld. De Phi-ton 3D-hoofdkussens geven u de stabiliteit die u nodig hebt en de aangename drukverdeling waardoor u zo heerlijk ontspant. De nacht wordt rustiger en u begint de volgende dag weer met nieuwe energie.Pure ventilatie. De uitstekende lucht- en vochtdoorlatendheid van het lichte 3D vezelvlechtwerk zorgen voor een gezond, droog slaapklimaat. Met een uitmuntende zuurstoftoevoer, zonder ophoping van vocht en warmte. Geen zweten, geen geurtjes.

Geen opmerkingen: