dinsdag 17 oktober 2006

Phi-ton slaapcomfort in de 3e dimensie


Een nieuwe beleving. De verstelbare Phi-ton bedden en dePhi-ton 3D-matrassen en 3D-hoofdkussens zijn gebaseerd op nieuwe concepten voor slapen, gezondheid en ontspanning. Baanbrekende technische innovaties creëren een unieke symbiose van design, comfort en techniek.
Phi-ton geeft de nacht nieuwe perspectieven

Slaapcomfort in de 3e dimensie. Voor uw gezondheid. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens zijn vervaardigd uit een zeer functioneel materiaal, het 3D vezelvlechtwerk. Dit hoogst actuele textielmateriaal doet momenteel overal van zich spreken. Vooral waar het gaat om verhoogd comfort en uitmuntende microklimaateigenschappen. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens zijn ongekend comfortabel, ademend, hygiënisch, drukverlagend, duurzaam en makkelijk te reinigen.
Zoals u het wilt: u verstelt het Phi-ton bed met de Phi-ton3D-matras zelf in elke comfortabele positie voor liggen of zitten. Traploos, alleen begrensd door de wetten van de ergonomie. In een ontwerp dat door zijn heldere belijning tijdloze elegantie in uw slaapkamer brengt. En u beslist zelf welke kussenvorm voor u de juiste is: het Phi-ton 3D-hoofdkussen "Classic" of "Support". Voor meer informatie over phiton bedden en matrassen ga naar W&B Ligcomfort in Eindhoven. Telefoon 040-2920480

Geen opmerkingen: